Hoe gebruikt u EarSolv

Hoe gebruikt u EarSolv™ ?          

Instructies

  • Gebruik het smalle uiteinde van een theelepel en schep een kleine hoeveelheid poeder (ca. een kwart theelepel voor een hond en voor katten iets minder) en breng dat in de oorschelp van uw huisdier in, doe dit rustig zodat uw huisdier er geen last van heeft, het mag niet ongemakkelijk aanvoelen voor uw huisdier. (Gebruik niet teveel, “meer is niet beter”)
  • Wrijf zachtjes om het poeder goed in te masseren, masseer het poeder richting gehoorgang. Geen poeder in het oor c.q. de gehoorgang “strooien”, dat kan klonteren veroorzaken en is ook helemaal niet nodig.
  • Wrijf ook een kleine hoeveelheid poeder tussen de tenen van uw huisdier en ook aan de onderzijde van het begin van de staart. Leid uw hond/kat af door na het aanbrengen bijvoorbeeld even een wandelingetje te maken. Dit voorkomt het aflikken van het poeder, dat is onschadelijk maar dan  kan het poeder kan zijn reinigende werk niet doen.
  • Behandel uw huisdier tweemaal daags gedurende 5-7 dagen.
  • Daarna adviseren wij u om de behandeling wekelijks of twee wekelijks te herhalen om zo de oren van uw huisdier preventief zonder problemen schoon en vrij ontstekingen, overtollig oorsmeer en oormijt te houden.
  • EarSolv™ helpt duurzaam om de oren van uw huisdier droog, schoon en gezond te houden.
  • Niet gebruiken als het trommelvlies niet intact is. Bij twijfel is het raadzaam een dierenarts te bezoeken.
  • Niet gebruiken in combinatie met andere oorreinigers! Indien andere oorreinigers, zalf of druppels zijn gebruikt dient u de oren eerst zoveel mogelijk te ontdoen van de resten hiervan, dit geldt ook als u na het gebruik van EarSolv™ andere middelen gaat gebruiken.

EarSolv™ ruikt indringend, indien u zich daaraan stoort adviseren wij u het  product buiten te gebruiken.

Niet voor consumptie geschikt! Om onbedoeld gebruik of consumptie

 te voorkomen, moet u het product buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

 

Ondersteuning

Als u hulp nodig heeft bij het gebruik van EarSolv™ kunt u ons een bericht sturen via onze website, wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. U kunt ook gebruik maken van het telefoonnummer vermeld op het contactformulier.

Reacties

Als u hiervoor tijd kunt vrijmaken zijn wij heel blij met uw reactie en horen graag wat uw ervaringen zijn met ons product. Wij zijn heel benieuwd naar de reden van het gebruik en het bereikte resultaat zodat wij daarmee onze klanten nog beter kunnen informeren. Er is immers niets vervelender dan toe te moeten zien hoe uw huisdier uitgeput wordt door de stress van jeuk en pijn. Stuur een e-mail naar earsolvnl@gmail.com en wij plaatsen uw reactie op onze website zodat uw ervaring met iedereen gedeeld kan worden.

Klik op het zakje om te bestellen

Prijs per zakje van 50 gram
€29,25

EarSolv sachet image
guarantee


Wij garanderen dat EarSolv™ voldoet aan de kenmerken zoals door ons beschreven, als u niet volledig tevreden bent stuurt u het product met uw betalingsbewijs binnen 30 dagen naar ons terug, wij storten uw geld dan terug!