Aanbevelingen

22 oktober 2014

Subject: terugkoppeling werking earsolv

Beste,

Ik had nog een terugkoppeling beloofd over het gebruik van earsolv. Een maand geleden een tip gekregen van mijn schoonvader die in Engeland een mevrouw heeft ontmoet die een poeder maakte om hondenoren mee te behandelen. Hij heeft een potje gekocht en met succes gebruikt bij een hond met oorontsteking. Nadat ik zeker al voor 400 euro kosten had gemaakt voor de oren van mijn hond adviseerde mijn schoonvader het poeder te gaan proberen. Het probleem is (laten onderzoeken) volgens mijn dierenarts een resistente bacterie.  Nu houden bacteriën van een vochtige warme omgeving zoals de oren van een hond en de zalfjes en druppels van dierenarts zorgen er ook voor dat de oren mooi vochtig blijven. Omdat het poeder droog maakt vond ik het een poging waard en heb 2 zakjes earsolv gekocht na een korte speurtocht op het internet. 1 zakje was voorlopig voldoende geweest. Ik ben nu na een maand behandelen gestopt en heb nog 1 ½ zakje over. Ondanks dat het probleem in 1 oor zat ben ik beide oren gaan behandelen. Na ongeveer 10 dagen was het chronisch ontstoken oor droog en de pijn  weg. Omdat het om een resistente bacterie gaat ben ik nog 14 dagen door gegaan met het behandelen van beide oren. De oren worden nu 1 week niet behandeld en ze lijken schoon te blijven.

Resumerend: het lijkt erop dat de bacterie weg is. Zo niet heeft de behandeling in ieder geval het gevolg dat de ontsteking, pijn en jeuk bij mijn hond weg is en kost het middel een fractie van de medicijnen van de dierenarts. Mocht de bacterie\ontsteking terug komen begin ik gewoon weer met de behandeling. Ik ben dus erg tevreden.
Met vriendelijke groet.
René Smits

8 april 2014

Beste Jos,

Mijn Labrador (vaak in het water) heeft regelmatig last van ontstoken oren.
Sinds 5 dagen gebruik ik Earsolv en na de 3e dag ging het al veel beter.
Nu zijn beide oren mooi rustig.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het gebruik van Earsolv.

Hart. groet, Mevr. T.

24 februari 2014

Slechts een paar dagen verder met de behandeling, maar beide oren van onze hond gaan geweldig.
Ik denk dat je veronderstelling dat de dikke donkere stinkende prut in dat ene oor nog steeds mijt was correct is geweest.
Wat een smerige en hardnekkige beestjes zijn dat!
Prettige zondag,
Edwin
Sent: Thursday, February 20, 2014 5:00 PM
Vandaag de oren van alle huisdieren weer behandeld. De katten gaan prima. Het oor met de korstjes van de hond vind ik ook stukken beter gaan. De korstjes lijken los te laten, alles is minder rood en ziet er rustig uit.
Het oor wat er goed uitzag, ziet er nog steeds schoon uit, maar in het oor zit nu dik donker gekleurd vocht wat stinkt. Het doet haar ook pijn. Ik ben bang dat het ontstoken is.
Wat adviseer je? Doorgaan met de behandeling (werkt het poeder hier ook tegen) of naar de dierenarts?
Vriendelijke groet,
Edwin

23 januari 2014

From: Annemiek Delsink
Subject: EarSolv gebruik.

Message Body:
Wat een waanzinnig goed product.Al heel snel zag ik verbetering betreffende de oren van Cally.
Heel erg jammer dat ik van dit product niet eerder het bestaan wist.
Jammergenoeg is Cally overleden aan een andere aandoening,maar de laatste maanden van haar leven was ze in ieder geval verlost van die vieze,jeukende oren,waar de dierenarts geen remedie voor had.
Ik vertel het aan iedereen.

16 januari 2014

Voor Australian labradoodles die regelmatig last van hun oren hebben, bevelen wij EARSOLV van harte aan!

Al na de eerste behandeling zie en merk je zichtbaar resultaat.

zie www.earsolv.nl

Australian labradoodles hebben vanwege hun hangende oren en het feit dat ze graag in een vieze sloot springen of door zand en struikgewas struinen, nogal eens last van vieze ontstoken oren. Soms zelfs zo erg, dat het chronisch wordt.

Door 1 week lang 2x daags te behandelen met EARSOLV en daarna elke 2 weken te herhalen, helpt u uw doodle weer gezonde oren te krijgen en te houden.

En ik spreek uit ervaring!

Enige nadeel is wel, dat het enigszins ruikt, dus bij voorkeur buiten inbrengen

http://www.dp-labradoodles.com

14 januari 2014

Beste Jos,

Zoals afgesproken nog even een berichtje.

Ik denk dat je gelijk had wat betreft de druk die het oorsmeer gaf in Bruun zijn oor na de otoclean. Pijn was de vlg dag weg.

Ik heb Bruun behandeld vlgs jouw advies. Hij heeft inmiddels schone en goed ruikende oren.

Bedankt voor je telefonisch advies en je snelle verzending!

Bedankt,
Ellen Odinot
Dordrecht

10 januari 2014

Subject: Resultaat

Message Body:
Na 2 dagen behandelen al resultaat! Gaan natuurlijk even door met behandelen.
Onze Jack Russell (en wij) zijn hier heel blij mee!

Ton & Els Tittulaer

2 januari 2014

From: Nanja de Koning, Dog’s Paradise Labradoodles

Subject: earsolv

Message Body:
Ben zeer tevreden over Earsolv. Heb inmiddels diverse labradoodles die kwamen logeren van hun oorproblemen afgeholpen met dit product. Al na een paar dagen was het resultaat duidelijk merkbaar. Super!

12 december 2013

Wilde je even laten weten hoe ’t gaat, ben gelijk dinsdag 3 dec begonnen 2x per dag.
Heb voor de zekerheid nog 2 dagen de poten en de staart gedaan.
Op woensdag ochtend was ’t al te zien dat de oren al minder rood waren van binnen en ook heeft hij minder aan zijn oren gekrabt,en ook waren de oren niet meer zo vochtig van binnen.
Al op Donderdag 5de waren de oren weer mooi huidskleur, heb hem niet meer zien krabben en de oren waren ook goed droog van binnen,
… ’t ziet er goed uit !!
Ik ga hier nog mee door zoals je aangeeft en blijf zeker dit product gebruiken.
Ben heel tevreden en ( * onze Labradoodle Mokie ook !! )

Bedankt voor je advies !!
M.v.g. Wendy Oud-Nicolai

6 februari 2015

hoi nog het poeder doet zijn werk hoor
zijn oor sopt niet meer
haal er wel veel troep uit, en de haren gaan er goed uit met plukken
door de poeder
ga er nog wel mee door hoor bedankt

gr marian de de poedel

5 maart 2015

​Wat een goede service, super!!
Heb nu niets nodig, maar kom zeker weer bij jullie terug voor bestellingen.
Geweldig product Earsolv, eindelijk een hond zonder geïrriteerde oren en geflapper, dus een blije hond! Typisch Labradoodle- probleem hoorde ik al, maar Earsolv lost het perfect op!
Groeten en succes,

Annemarie Heerink

16 juli 2015

Ik had beloofd om te vertellen over de werking van earsolv. Na verschillende oorreinigers gebruikt te hebben bleef de hond schudden met zijn hoofd en bleef hij ontstoken oren houden. Tijdens het gebruik van earsolv merkte we na 4 dagen al verschil. Minder schudden en zijn gehoorgang was minder vies. Na een week was de hond er vanaf. Ik vind earsolv een super product en ben zeer tevreden en raad het iedereen aan!

Groet Monique Verhoef

29 september 2015

Beste Jos,

Bestelling ondertussen goed ontvangen hoor! (vrijdag zat het in de bus)
Product werkt fantastisch, oren zien er helemaal droog en proper uit (al na dag 2, maar ik weet dat het zeker 7 dagen moet hoor).
Onze kat heeft al meer dan een jaar last van oormijt en steeds met andere oordruppels gewerkt maar dat is koud en als je te hard op het busje kneep, kwam er weer veel te veel uit etc. :onze kat was op den duur als de dood als we nog maar in de buurt van haar oren kwamen! Maar met Earsolv laat ze het makkelijk toe omdat het niet koud en lastig is! Echt super.
Eind dit jaar krijgen we er ook nog een Labradoodle pup bij dus die kunnen we dan ook zonder problemen preventief behandelen met Earsolv!

Groetjes,
Vanessa

5.0 out of 5 stars
Works great and is stress free for my dog, 5 Dec 2013
By
Andrea – See all my reviews

Amazon Verified Purchase(What is this?)
This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
I purchased this as a last resort for my English Bull Terrier who is terrified of anything going near her ears. She suffered quite badly from dirty ears which would eventually result in infection. Vet’s would only give me a solution which flushes out the ears which was extremely stressful for my dog – so I knew it wasn’t something I could use long term. I came across this and after reading all the raving reviews, I decided to purchase it even though at the time I thought it was quite expensive.

I didn’t really notice much difference the first few days, but then all of a sudden it was like an overnight change and her ear looked great. I used it for 5 or 6 days in a row at first then did a top up treatment once a week for a further 2 weeks. We’re now a few months on and although it’s recommended to keep doing weekly treatments, I haven’t had to do one since. This is the longest we’ve ever gone with clean ears. This morning I also noticed that she was paying attention to her backside and looked quite uncomfortable. I flipper her over and could see that at the base of her tail it was dirty and red. So I put some EarSolv on there and she looked relieved right away!

The only negative thing I have to say is that this STINKS!! But I’m more than happy to put up with the temporary smell for the results that are achieved.
Help other customers find the most helpful reviews

5.0 out of 5 stars
Excellent stuff. My Poodle was shaking her head, 26 Nov 2013
By
Lorainew – See all my reviews

Amazon Verified Purchase(What is this?)
This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
Excellent stuff. My Poodle was shaking her head, didn’t like me cleaning her ears. Thought it was a visit to the vet. Untill I found Earsolv. My dog is much better after using it after one day.
Help other customers find the most helpful reviews

5.0 out of 5 stars
This powder is very easy to use and seems to have done the trck, 26 Nov 2013
By
Susan Maddox – See all my reviews

Amazon Verified Purchase(What is this?)
This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
Having tried several different treatments for my dog’s ear infections I didn’t expect this to work. So far the red itchy ear has always returned. This powder is very easy to use and seems to have done the trck.
Help other customers find the most helpful reviews

5.0 out of 5 stars
It Works, 20 Nov 2013
By
Gemma Robinson – See all my reviews

Amazon Verified Purchase(What is this?)
This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
I have a 7 year old Shar Pei and have always struggled with ear infections due to narrow ear cannals. I think we must have spent £100’s pounds over the years on antibiotics and had been advised to have surgery to have ear canal removal leaving him deaf. I was skeptical when I saw this product advertised, but was willing to try anything, but it REALLY WORKS! Ears now clean and healthy with regular application, great customer support too! Our dog is so much happier and so are our pockets, thanks to this product, have recommended to friends and others are having great outcomes! Buy it! It works!
Help other customers find the most helpful reviews

5.0 out of 5 stars
Swift & Sure – Can’t be faulted!, 8 Nov 2013
By
Lucky’s Dad (Fife Scotland) – See all my reviews

This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
I used this on a Springer Spaniel which had been previously treated by a Veterinary practice for some weeks – by using an expensive liquid product – but with no real success, as the condition was still presenting. The problem was definitely ear-mite infestation and I persuaded the dog owner to try ‘Earsolv’ – as the dog was due to run in a flyball competition at the coming weekend and needed to be fit.

Just two days after the ‘Earsolv’ application there was a very notable improvement and five days later the problem was fully solved. ‘Earsolv’ really does do what it says on the tin – and does it quickly!

5.0 out of 5 stars
smelly ears, 1 Nov 2013
By
andrea hopkins – See all my reviews

Amazon Verified Purchase(What is this?)
This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
was recommended this by someone with a bulldog, I am so pleased as I have a 13 year old jack Russell with smelly ears. I have spent a fortune at the vets over the years, for them to put drops in or clean them with an ear bud, he has stopped scratching them and the smell has gone!!!!!!!!

5.0 out of 5 stars
Excellent pet ear cleaner, 1 Nov 2013
By
Arrosmum – See all my reviews

This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
We have four dogs who all seem to get some sort of ear complaint from time to time. We have spent a fortune at the Vets on various ear cleaners but EarSolv has proved to be excellent. One of our dogs (a black labrador) permanently had ear problems but thankfully this wonderful product has cleared him completely. Very easy to use even though he is a wriggler! Delighted with it and would definitely recommend it.

4.0 out of 5 stars
Earsolve, 31 Oct 2013
By
Mr. Peter Geach (Isle of Wight, UK) – See all my reviews
(REAL NAME)

Amazon Verified Purchase(What is this?)
This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
Has solved ear infection. Prevented expensive visit to vet. well worth having in your dog medical cabinet. Find out about most things on Amazon site.

5.0 out of 5 stars
Unhappy Rotweiler, 21 Oct 2013
By
Gary – See all my reviews
>Amazon Verified Purchase(What is this?)
This review is from: EarSolvTM 20g Cleans Out Ear Wax, Yeast And Mites In Dogs, Cats And Rabbits. ** 100% GUARANTEED ** (Misc.)
Tried loads of different ear drops etc from pet shops & supermarkets. Nothing seemed to have any affect our rotty he kept shaking his head in discomfort.Tried this one and almost straight away the shaking had stopped and the dog seemed much happier. So I would recommend to others. Great product.

Fast delivery, used for 2 days.. looking good…!! Stuart Broll Darlington 18th Sept 2013

Amazing, after 2 days my dog has stopped shaking her head and chewing her paws Vici Buckell Thatcham13th Sept 2013

Only used it once, my dog’s ear problem has gone, what more can I say?. Great! Robin Cunningham Rochdale 12th Sept 2013

Wow, it has been a week now, my little staffs ear is soo much better Guy Cupper Norfolk 11th Sept 2013

Excellent product. Best thing we have used Janet Trotter East Sussex 8th Sept 2013

Amazing!! Ive spent hundreds at the vets in the last 3 years!! Cleared in 4days! Clifford Jones Bexhill on Sea 5th Sept 2013

Very good service, looks like it’s working on my dog after just 2 days. A++++++ Robert Leader Nottinghamshire 3rd Sept 2013

Brilliant dog ear powder it works, fast delivery, thank you Clive Rickaby Durham 31st Aug 2013

Brilliant product have allready recommended it 2 someone Rachel Gwynedd 24th Aug 2013

This seems to be doing the trick, he has stopped the head shake now and healing. Smells great too. Karen Raynor Carlisle 17th Aug 2013

I must say this powder really works Mrs J Lockett Pontefract 12th Aug 2013

Worked a treat – ears cleared up in a matter of days. Would recommend to all. Sarah Cole Essex 4th Aug 2013

Amazing cleared up my dogs ear after two days Mrs Michelle Sidders Gravesend 8th Aug 2013

Works perfectly, with out a lot of fuss and bother like with ofther products i have tried. Ellie Hardy 7th Mar 2013

After reading reviews on Earsolv I decided to give it a try and I am so glad I did. Helen 26th Jun 2013

Powder worked a treat easy to use no stress on animal no need to see a vet would highly recormmend Karen Sargent 4th May 2013

“Within one day of starting Earsolv there was a noticeable difference…” L. Harrison “lynnh” (Tyne & Wear)

“… So easy to use, pleasant smell, and it works!…” Mr. R. G. Stewart “scot reader” (Crowle, N. Lincs. U.K.)

“…I used this for three consecutive days and my puppy’s waxy ear was clear and has not reoccurred…” Ray Stubbe

Klik op het zakje om te bestellen

Prijs per zakje van 50 gram
€29,25

EarSolv sachet image
guarantee


Wij garanderen dat EarSolv™ voldoet aan de kenmerken zoals door ons beschreven, als u niet volledig tevreden bent stuurt u het product met uw betalingsbewijs binnen 30 dagen naar ons terug, wij storten uw geld dan terug!